Hi5 Lounge ja sauna

Järjestät kokoukset, tyhy-päivät, saunaillat, joukkuepalaverit ja muut jopa 35 hengen tilaisuudet Järvenpään sydämessä liikunnallisessa ympäristössä Hi5 Arenan lounge-tiloissa. Meiltä saat vuokrattua tilan ja varattua tarjoilut avaimet käteen periaatteella. Hi5 Loungessa on nykyaikainen kokousvarustelu ja tilasta löytyy rento sohvanurkka ja tyylikäs kokouspöytä. Alakerran ravintola toimittaa halutessanne ruuat ja juomat kahveista pitkään illalliseen.

Voit myös yhdistää liikunnan osaksi tapahtumaasi esimerkiksi sulkapallon tai pickleballin merkeissä. Saunaamme mahtuu isompikin joukkue yhtaikaa löylyihin.

Lue lisää varauksen ehdoista

Lisätietoja sähköpostitse. Mikäli varaukseesi on alle 7 vuorokautta, ota yhteyttä meihin yhteyttä sähköpostitse info@hi5arena.fi

Tee varaus varausjärjestelmässä

Hinnasto

Tila varataan osoitteessa hi5arena.cintoia.com
-Pe-La + arkipyhät ja aatot klo 17-24 koko aikaväli 295€ (varausmaksu 40€/h)
-Pe-La koko päivä 8-24 490€ (varausmaksu 20/40€/h)
-Muut ajat klo 8-24 kaksi ensimmäistä tuntia 90€, lisätunnit 25€ (varausmaksu 20€/h)
Sauna +100€/varaus (mikäli saunaa halutaan käyttää)

Varauksen yhteydessä varausjärjestelmässä maksetaan varausmaksu. Laskutamme varausmaksun ylittävän osuuden sähköpostitse. Maksettu varausmaksu on sitova ja sitä ei palauteta.

Mikäli varaukseen on alle 7vrk ota yhteyttä info@hi5arena.fi.

Kysy tarjous tarjoiluista miia@theartofpizza.fi

kuvituskuva korttiin

Viihtyisä lounge

Hi5 Arenan loungen sohvalla voit ottaa rennosti ja nauttia suuren 85" TV:n ja laadukkaan äänentoiston maailmasta.

kuvituskuva korttiin

Nykyaikainen kokoustila

Hi5 loungessa kokouspöydän ääreen mahtuu helposti 12 henkeä työskentelemään. Lisäksi sivupöydille mahtuu vielä toinen tusina. Pöydän päädyssä on 75" TV ja lisäksi tilasta löytyy perinteinen valkotaulu.

kuvituskuva korttiin

Hi5 Sauna

Suuressa, jopa 15 henkilöä vetävässä saunassa nautit löylyistä pelien jälkeen tai kokouspäivän päätteeksi. Saunasta on ikkunat padel-kentille, joten pelien seuraaminen onnistuu myös lauteilla istuessa.

kuvituskuva korttiin

Hi5 Lounge taipuu taipuu myös juhlaan

Vietä muistettavat syntymäpäivät, polttarit tai muut juhlat Hi5 loungessa. Tilaan mahtuu jopa 35 henkilöä. Tarjoilut saat kätevästi alakerran ravintolasta.